Alăturați-vă unei echipe de consilieri de încredere

Fiind unul dintre cei mai mari lideri globali din domeniul serviciilor business-to-business în cadrul industriei noastre, Stericycle este onorată să angajeze unii dintre cei mai talentați, implicați, colaborativi și muncitori agenți de vânzări din industrie.

Axare pe soluții—Respectarea promisiunilor

Agenții de vânzări din cadrul Stericycle pot câștiga o compensație lucrativă și un plan de stimulente.

Având ca prioritate instruirea și dezvoltarea profesională, Stericycle investește în DVS. printr-un proces superior de inițiere, instruire continuă, colegiul nostru de elită pentru leadership în vânzări și multe altele!

Angajamentul Stericycle față de succesul și promovarea echipei noastre de vânzări este recunoscut în întreaga industrie, fiind inclus în lista cu „Cele mai bune 50 de companii pentru care să vindeți” din revista Selling Power.

Încurajarea și răsplătirea performerilor de top

Atingerea succesului în vânzări necesită implicare și instrumentele potrivite. Dotăm membrii echipei noastre cu cea mai bună tehnologie de facilitare a vânzărilor din domeniu.

Performanța de top în vânzări este recompensată cu excursia noastră anuală All-Inclusive President’s Club pentru câștigători și o persoană la alegerea acestora. Beneficiarii au călătorit spre destinații impresionante precum Aruba, Riviera Maya și Republica Dominicană ca parte a programului nostru de recunoaștere a meritelor.

 
Încărcare...

Vizualizați posturile din această categorie

Salvați Categoria ca RSS Feed