Word lid van een team van vertrouwde adviseurs

Als een van de grootste wereldwijde leiders in zakelijke dienstverlening binnen onze branche, is Stericycle vereerd om enkele van de meest getalenteerde, gedreven, samenwerkende en hardwerkende verkoopprofessionals in de branche in dienst te nemen.

Focus op oplossingen—Beloften nakomen

Verkoopprofessionals bij Stericycle komen in aanmerking om een lucratieve beloning en bonusplan te verdienen.

Met Training en Ontwikkeling als topprioriteit investeert Stericycle in u door superieure onboarding, voortdurende training, ons elite Sales Leadership College en meer!

Stericycle's inzet voor het succes en de vooruitgang van ons verkoopteam wordt in de hele branche erkend en staat in de lijst “50 Best Companies to Sell For” van Selling Power Magazine.

Empowerment en beloning van toppresteerders

Het behalen van succes in verkoop vereist toewijding met de juiste tools. We rusten onze teamleden uit met de beste technologie voor verkoopfacilitering.

Topverkoopprestaties worden beloond via onze jaarlijkse All-Inclusive President’s Club-reis voor winnaars en hun plus-one. Ontvangers hebben naar prachtige bestemmingen gereisd zoals Aruba, Riviera Maya en de Dominicaanse Republiek als onderdeel van ons erkenningsprogramma.

Laden...
 
Sla categorie op als RSS Feed